Werkwijze1. Kennismakingsgesprek


Tijdens het kennismakingsgesprek nemen we de tijd om elkaar beter te leren kennen en luister ik naar jullie verwachtingen. Zo ben ik ook goed op de hoogte van jullie wensen en kan ik nog gerichter fotograferen.


2. De shoot


We zoeken de leukste plekjes op en nemen onze tijd. De shoot duurt zo’n 1 à 2u. Kledingwissel is mogelijk!


3. Nabewerking


Na de shoot maak ik een selectie van de beste beelden en bewerk deze tot in de puntjes na. Met extra oog voor detail zet ik jullie nog meer in de spotlight!


4. Reveal- en ordermoment


Ongeveer een 3-tal weken na de shoot komen we terug samen voor de foto reveal. Tijdens deze reveal toon ik jou de geselecteerde beelden en kies je zelf jouw favorieten uit. Het voordeel van dit moment is dat je zelf kiest hoe je jouw foto’s mee naar huis neemt, als digitalen, in een album, wall art of eventueel iets anders. Zo bepaal je dus ook je eigen budget. 


Prijzen


De session fee voor de shoot bedraagt € 220. (incl btw) Hierin zit inbegrepen: 

  • Kennismakingsgesprek
  • Fotoshoot van 1 à 2u
  • Selectie en professionele nabewerking
  • Reveal met ordermoment.
  • Slideshow met +/- 50 afgewerkte foto’s


Digitale beelden zitten hierbij dus nog NIET inbegrepen. Prijzen hiervoor starten vanaf € 300, albums vanaf € 530, uitvergrotingen vanaf € 120. Meer info over mijn prijzen en werkwijze krijg je op het kennismakingsgesprek.


nabestellingen

Albums

Vanaf € 530

Samen ontwerpen we jouw album. Er zijn tal van afwerkingsmogelijkheden en zo kan je ook volledig de look van je album bepalen. Je krijgt bovendien nog een heel mooie presentatiebox om het album in op te bergen.