Til de communicatie van jouw bedrijf naar een hoger niveau aan de hand van sprekende fotografie.


Corporate-Editorial

Bedrijfsfotografie op maatNiets is zo onpersoonlijk als een website zonder foto’s of stockbeelden… De kracht van mooi beeldmateriaal zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling maar helpt ook jouw verhaal vertellen.


Tijdens de shoot kunnen er verschillende onderwerpen aan bod komen zoals profielfoto’s, werking van het bedrijf, kantooromgeving, teamfoto’s, realisaties,… Na de shoot krijgen jullie de foto’s digitaal doorgestuurd. Op basis van jullie wensen wordt een aangepaste offerte opgemaakt.


Jouw doelstellingen staan altijd voorop. Of je nu als professional de unieke kenmerken van je zaak wilt uitspelen of een herinnering wilt aan een speciaal moment: wat je niet in woorden kunt uitdrukken, zeggen we samen met beelden.

Social media contentSpecial offer


Wens je graag op regelmatige basis fotoshoots te doen voor jouw sociale media up to date te houden? Dan bied ik aangepaste pakketten aan. Indien je dit wenst kunnen er ook korte videoreels gemaakt worden. Dit is niet alleen leuk als extra beeldmateriaal maar ook nog eens goed voor het bereik van je account.

Grafisch werk


nieuwe huisstijl?


Sprekende foto’s en stijlvolle ontwerpen is de ideale combinatie om de juiste boodschap en emotie over te brengen. Voor ik met mijn fotografie begon studeerde ik af als grafisch ontwerpster. Dit legde de basis voor de verdere uitdieping van mijn logo’s, ontwerpen, en illustraties.


Ik help jou graag met het ontwerp van een nieuwe huisstijl en een logo dat het unieke karakter van jouw zaak uitlicht. Verder help ik jou met het maken van onder andere visitekaartjes, brochures of ander drukwerk.


Let's shoot!

Samen pakken we jouw visuele communicatie aan.