This is me


Ik ben Laurien!

Fotografie, zoveel meer dan een simpele druk op de knop. Voor velen een hobby, een fase of werk, voor mij een passie en voltijdse bezigheid. Iedere dag, met een glimlach achter mijn camera of computer terwijl ik jullie lieve snoeten bewerk.

Omdat het voldoening geeft, omdat ik jullie graag een moment schenk dat je voor altijd kunt bijhouden, een herinnering om te koesteren, een beleving met jullie geliefden, omdat het vastleggen van jullie geluk mij ook doet stralen.

01.


Passie


Mijn twee grootste passies in één job gecombineerd. Paarden en visuele plaatjes maken van echte momenten. Is werkelijk fantastisch!

02.


Detail


Met oog voor detail ga ik op zoek naar leuke composities, sfeer en bepaalde kenmerken om uit te lichten. In de nabewerking ligt mijn focus op een verdere verfijning van de foto’s volgens mijn stijl. 

03.


Kwaliteit


In samenwerking met professionele fotolabo’s lever ik naast de digitale beelden ook alles aan van fotoprints, albums en uitvergrotingen. Deze hebben steeds een prachtige uitstraling en zijn zeer kwalitatief afgewerkt.

Follow me on Instagram
@lauriendgphotography