Huwelijksfotografie

 

Een huwelijksshoot, een dag die volledig in het teken staat van jullie en jullie liefde voor elkaar, een dag om te schitteren die ik graag voor jullie vastleg. Zodat jullie deze dag levenslang mogen koesteren.

Werkwijze

I. Kennismaking

 

 

 

Van zodra jullie dit zien zitten ontvang ik jullie met plezier hier bij mij thuis te Wingene voor een kennismakingsgesprek. We kunnen dan samen jullie dag doornemen, de prijslijsten doornemen en alles voorbereiden. 


II. De shoot

Op jullie huwelijksdag zelf sta ik volledig tot jullie beschikking.

Ik leg jullie dag vast, heb oog voor detail en zorg voor beelden die emotie en spontaniteit kenmerken.


III. Reveal en ordermoment

 

 

Een week na jullie shoot stuur ik jullie al een 20-tal teasers door van jullie dag. Nadien neem ik nog een 3-tal weken de tijd om de selectie van jullie dag na te bewerken. Op de reveal komen we een 3de keer samen om samen de foto's te bekijken en kunnen jullie dan kiezen of jullie de foto’s als digitalen, in een album, wall art of eventueel iets anders meenemen.Vraag hier de infobrochure aan en plan jouw kennismakingsgesprek in:

 

Grafisch werk


Op zoek naar bijpassend drukwerk?


Voor ik met mijn fotografie begon studeerde ik af als grafisch ontwerpster. Het is dan ook fantastisch om deze twee te combineren.


Ik help jullie graag met zowel het ontwerp van jullie uitnodiging, save the date, bedankingskaarten, menukaarten,... Zelfs een logo van jullie initialen is een veelgevraagde optie, die je kan gebruiken als rode draad in al jullie communicatie.


Wil je graag enkele voorbeelden zien? Vraag dan zeker meer info hierover op het kennismakingsgesprek.


Lieve woorden
Nog eens dikke dikke merci om onze fotograaf te zijn op onze dag, voor alle mooie beelden en voor je extra moeite van je filmpje! We zaten gisteren in de auto op weg naar huis en we zeiden echt tegen elkaar: das echt een fotograaf die we aan iedereen zouden aanraden!
— Margot & Cédric
Laurien, bedankt voor de prachtige foto's die jij gemaakt hebt. Je was er bij vanaf de eerste momenten. Je bent zo professioneel maar tegelijkertijd ook zo menselijk en begaan. Je was meer dan gewoon maar 'de fotografe', je was een steun gedurende de 'stressmomenten'. Als ik dan zie wat voor mooie foto's jij gemaakt hebt, op momenten dat ik niet eens doorhad dat je foto's aan het maken was! jij ben een krak in je vak! Jij hebt niet zomaar 'geleerd' om foto's te nemen, je bent fotografe, je bezit het talent!
— Eline & Steve
We hadden al enkele jaren geleden samengewerkt met Laurien en twijfelden niet toen we nog een fotografe nodig hadden voor ons huwelijk.
Naast het maken van prachtige herinneringen, ontwierp ze ook onze 'save the date' en de trouwuitnodigingen met een uniek, stijlvol logo.
Het was zeer aangenaam om Laurien erbij te hebben, ze is 'onzichtbaar' aan het werk en maakt toch de allermooiste foto's.
In samenspraak kozen we om de foto's te bewaren in een parel van een album!
Een echte aanrader!'
— Clara & Wim