Paarden

fotografie

drizzle & laura
Fortrose, scotland - spring 2023

Paardenfotografie

in de natuurDe band tussen jou en je paard laten vastleggen? Keigoed idee! Elk paard is uniek op zijn manier, zo ook zijn connectie met jou. Bij zo’n shoot kan je kiezen om je paard te fotograferen in volle actie, bereden en/of als portret samen met jou in de natuur.


We fotograferen op een locatie naar keuze. Heb je in de buurt toegang tot een mooi bos, open plek of misschien wel het strand, dan is dit perfect! Bij voorkeur wel een plek dat jouw paard kent of waar jullie op voorhand al eens kunnen langsgaan. Voorzie zeker ook een assistent en wat snoepjes! De verschillende mogelijkheden voor de shoot bespreken we uiteraard voordien samen.

Werkwijze

I. Kennismaking

 

 

 

 

 

We nemen de tijd om elkaar beter te leren kennen, nemen samen de locatie door en ik bekijk samen met jullie alle mogelijkheden. Zo ben ik goed op de hoogte van wat jullie wensen en kan ik nog gerichter fotograferen.II. De shoot

Voor zowel paard als ruiter nemen we onze tijd tijdens het shooten. De shoot duurt zo’n 1 à 2u. Voldoende tijd dus, we don’t rush things here. 
 

III. Reveal en ordermoment

 

 

Op de reveal toon ik jullie de geselecteerde beelden en kies je zelf jouw favorieten uit. Je kiest zelf hoe je jouw foto’s mee naar huis neemt, als digitalen, in een album, wall art of eventueel iets anders. Zo bepaal je dus ook zelf je eigen budget.