Koppelshoot op locatieDe onvergetelijke symfonie die twee harten samen vormen, vastgelegd in beelden waarbij de liefde spreekt. Dit is jullie moment, tijd voor dicht bij elkaar te zijn en te genieten. Met oog voor detail en rust leg ik die intieme momenten vast, waarbij elke blik een verhaal vertelt. Foto’s die de tijd even doen stil staan, terwijl jullie liefde mag verder leven in prachtige plaatjes van jullie samen.  


 

 

Werkwijze

I. Kennismaking

 

 

 

 

 

 

Op de reveal toon ik jullie de geselecteerde beelden en kiezen jullie jefavorieten uit. Je bepaalt zelf hoe je jouw foto’s mee naar huis neemt, als digitalen, in een album, wall art of eventueel iets anders. Zo bepaal je dus zelf je eigen budget. 

II. De shoot

De shoot duurt zo’n 1 à 2u. Voldoende tijd dus, we don’t rush things here. Het is zeker mogelijk om nog een kledij switch te doen tijdens de shoot! 

 

III. Reveal en ordermoment

 

 

We nemen de tijd om elkaar beter te leren kennen, nemen samen de locatie door en ik bekijk samen met jullie alle mogelijkheden. Zo ben ik goed op de hoogte van wat jullie wensen en kan ik nog gerichter fotograferen.